روش تهیه “حلوای خرما” مقوی با طعمی خاص و بی نظیر

 مواد لازم برای تهیه حلوای خرما :

خرما : 511 گرم

آرد گندم: 151 گرم

روغن مایع: 121 گرم یا کره 211 گرم

زعفران دم کرده:1 قاشق مربا خوری

گلاب: 2 قاشق سوپخوری

پودر بادام : 1 قاشق سوپخوری

پودر پسته : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه حلوای خرما :

آرد را دو تا 3 بار الک کنید و بعد در روغن گرم شده تفت دهید . مدام هم بزنید تا رنگ آرد به قهوه ای برسد.

خرما ها را از هسته جدا کنید و به همراه زعفران و گلاب به آرد در حال تفت دادن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

بعد از اینکه مواد خوب با هم مخلوط شدند ، حلوا را از روی حرارت بردارید تا حلوا کمی خنک شود .

بعد حلوا را در سینی مورد نظرتان بریزید و با پودر پسته و بادام به هر شکلی که دوست دارید تزیین کنید .

 

 

نکات تکمیلی در مورد حلوای خرما

حلوای خرما جزو دسرهای ایرانی میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .

حلوای خرما را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

منبع : rangarangworld

نظرات